Ανέστης

Hotel Spa Athens Massage Therapist

O Ανέστης αποτελεί περίπτωση συνειδητοποιημένου θεραπευτή μάλαξης που ειδικεύεται στο μυοχαλαρωτικό και στο αθλητικό μασάζ.

Τα τελευταία 7 χρόνια έχει εργαστεί τόσο σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας μας, όσο και σε κατ’ οίκον συνεδρίες, ενώ αισθάνεται πολύ υπερήφανος για την συμμετοχή του στους Παγκόσμιους Θερινούς Αγώνες Special Olympics Αθήνα 2011, ως massage therapist.

Ο Ανέστης τρέφει ιδιαίτερο πάθος για την τέχνη του μασάζ γι’ αυτό και συμμετέχει διαρκώς σε εξειδικευμένα σεμινάρια διευρύνοντας τις γνώσεις του τόσο σε αρχέγονες τεχνικές όσο και σε νεότερες για να μπορέσει να σας απαλύνει από το στρες, τους μυϊκούς πόνους της πλάτης και των ποδιών, καθώς και από τις σύγχρονες επιπτώσεις της τεχνολογίας όπως το text neck και το laptop shoulder.

Μία συνεδρία με τον Ανέστη δεν είναι ποτέ ίδια με την προηγούμενη καθώς πάντοτε προσαρμόζει την τεχνική του κατά την διάρκεια της μάλαξης αναλόγως των αναγκών του σώματός σας. Το μασάζ του περιέχει έναν συνδυασμό με στοιχεία και κινήσεις από διάφορα είδη μασάζ όπως Ινδικό, Σουηδικό, Αθλητικό και Ολιστικό. Χρησιμοποιώντας υποαλλεργικό λάδι και βιολογικά αρωματικά έλαια θα ξεκουράσει το σώμα σας και θα ταξιδέψει τις αισθήσεις σας.

Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η ευγένια και ο πρόσχαρος χαρακτήρας του είναι στοιχεία που αντικατοπτρίζουν και την ανάλογη προσωπικότητά του.

Επιπλέον παροχές: Kalari massage
Eίδος μασάζ προερχόμενο απ’ την Ινδία. Ξεχωρίζει για την εκτεταμένη χρήση λαδιού, την μάλαξη με γρήγορες κινήσεις και τους εν τω βάθει χειρισμούς με τη χρήση χεριών και πελμάτων.