Ποιά είναι η Hotel Massage

Μια ομάδα νέων ανθρώπων με διάθεση για δημιουργία και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, οραματίστηκε μια ιδέα για παροχή υπηρεσιών ευεξίας και χαλάρωσης με έναν τρόπο πιο βολικό, πιο ευχάριστο, πιο… οικείο. Η ιδέα παντρεύτηκε με την τεχνογνωσία και με πολύ αγάπη γεννήθηκε η Hotel Massage. Η εταιρία μας ιδρύθηκε για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο χώρο όπου ο κάθε άνθρωπος αισθάνεται ήρεμος, ασφαλής, άνετος και αυθεντικός: Στον προσωπικό του χώρο.

Κατανοώντας τη μοναδικότητα αλλά και τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου, δημιουργήσαμε μια οργανωτική δομή που εξασφαλίζει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την ικανοποίηση των απαιτήσεων τόσο των πελατών μας όσο και των θεραπευτών μας. Προτεραιότητα της εταιρίας μας είναι η οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

Οι θεραπευτές μας είναι μια πολυδιάστατη ομάδα άρτια εκπαιδευμένων επαγγελματιών με ταλέντο και ήθος που μοιράζονται τις ίδιες αρχές και αξίες με εμάς. Εμείς φροντίζουμε να τους παρέχουμε τα κίνητρα ώστε να προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό, εξασφαλίζοντας υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση για τον κάθε έναν από εσάς. Μαζί τους διερευνούμε καθημερινά τις ανάγκες των πελατών μας, σε μια προσπάθεια συνεχούς εξέλιξης. Αυτό που μας χαρακτηρίζει, είναι η αγάπη και το πάθος γι’ αυτό που κάνουμε, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός.

Στη Hotel Massage προσπαθούμε να ξεπερνούμε τις προσδοκίες σας και να προκαλούμε τον ίδιο μας τον εαυτό, θέτοντας πάντα υψηλότερους στόχους. Φιλοδοξία της εταιρίας μας είναι να προσδώσει νέο κύρος στην έννοια «μασάζ κατ’ οίκον» και να τη μεταφέρει σε μια άλλη διάσταση. Εκεί όπου η ποιότητα και η εμπιστοσύνη θεωρούνται αυτονόητες συνιστώσες. Η ταύτιση του brand name μας με την υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση, αποτελεί για εμάς βασική προϋπόθεση.

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από ταχύτητα, η κοινωνία μας έχει παραμελήσει βασικές αξίες που είναι αναγκαίες για μια αρμονική διαβίωση αλλά και για την ίδια την εξέλιξή μας ως άνθρωποι. Η φροντίδα του σώματός μας είναι μια από αυτές τις αξίες που σήμερα καθίσταται τόσο σημαντική όσο ποτέ άλλοτε. Μπορεί το μασάζ να θεωρείται πολυτέλεια για πολύ κόσμο, ωστόσο οι ευεργετικές του ιδιότητες τόσο στο σώμα όσο και στο πνεύμα μας, το καθιστούν απαραίτητο αγαθό για κάθε σύγχρονο άνθρωπο.

Η Hotel Massage δημιουργήθηκε για να αποδώσει στην πανάρχαια τέχνη της μάλαξης την κοινωνική θέση που της αξίζει, κάνοντάς τη μέρος της κουλτούρας μας.