Υπηρεσίες

Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι τα καλύτερα στην αγορά και έχουν προσεκτικά επιλεχθεί ώστε να πληρούν τα υψολότερα στάνταρ υγείας και ευεξίας


Μασάζ και Σπα

Σουηδικό - Μυοχαλαρωτικό

Σουηδικό - Μυοχαλαρωτικό

Είναι η πιο διαδεδομένη μορφή θεραπευτικής μάλαξης με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, αντιμετωπίζει εντυπωσιακά τους τραυματισμούς, τις μυϊκές εντάσεις και τους μυοσκελετικούς πόνους. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό είναι και στην καταπολέμηση του στρες, των πονοκεφάλων και της κατάθλιψης. Το μυοχαλαρωτικό ή αλλιώς σουηδικό μασάζ εφαρμόζεται κατά μήκος ολόκληρου του σώματος συνδυάζοντας ένα σύνολο ήπιων τεχνικών μάλαξης των μυών.

Αθλητικό

Αθλητικό

Αυτό το είδος θεραπείας προορίζεται κυρίως για άτομα που ασχολούνται ενεργά με τον αθλητισμό, τόσο ως μέθοδος προετοιμασίας πριν από μια έντονη αθλητική δραστηριότητα, όσο και ως μέθοδος αποκατάστασης μετά από αυτή. Καθώς μια έντονη φυσική άσκηση έχει αυξημένες απαιτήσεις από το σώμα, ένα αθλητικό μασάζ μπορεί να βοηθήσει στη γρήγορη επαναφορά του αθλούμενου στην ιδανική σωματική κατάσταση. Η μάλαξη που ασκείται είναι βαθιά ώστε να αποβάλλει το γαλακτικό οξύ που έχει συσσωρευτεί και να διώξει τις μυϊκές εντάσεις. Επιπλέον, με τις τεχνικές που εφαρμόζονται διευρύνονται τα αγγεία κι επιταχύνεται η κυκλοφορία του αίματος και του λεμφικού υγρού, θεραπεύονται μαλακά μόρια, ενώ οι τραυματισμένοι ιστοί αναπλάθονται και επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση γρήγορα. Οι μύες επανέρχονται στο αρχικό τους μήκος και σε συνδυασμό με διατάσεις αυξάνεται η ελαστικότητά τους. Μετά από μια τέτοια θεραπεία, ο αθλητής αισθάνεται ευδιάθετος λόγω της χαλάρωσης των μυών του και ανακουφισμένος από το στρες της άσκησης. Το αθλητικό μασάζ αποτελεί τον πλέον απλό και συνάμα αποτελεσματικό τρόπο για να βελτιώσει κάποιος τις επιδόσεις του στους αγώνες και τις προπονήσεις.

Ολιστικό

Ολιστικό

Από πολλούς θεωρείται ως το πιο εξελιγμένο σύστημα μάλαξης. Σε μια συνεδρία ολιστικού μασάζ, εφαρμόζεται μια ολιστική προσέγγιση κατά την οποία το άτομο αντιμετωπίζεται ως μια πολυδιάστατη ολότητα με σώμα, νου και πνεύμα ενώ κάθε σημείο του σώματος ως κύτταρο ενός ευρύτερου οργανισμού. Εφαρμόζεται ένας συνδυασμός τεχνικών σουηδικού μυοχαλαρωτικού μασάζ, λεμφικού, αθλητικού, βαθέως ιστού, κυτταρίτιδας κ.α. Τα οφέλη μιας τέτοιας θεραπείας μπορεί να είναι αναρίθμητα καθώς σε μια ολιστική μάλαξη επηρεάζεται άμεσα το νευρικό σύστημα, ενώ βελτιώνεται το αναπνευστικό και το κυκλοφορικό μας σύστημα. Ενισχύεται η λεμφική κυκλοφορία, οι μυϊκές και κινητικές δυσλειτουργίες, και αντιμετωπίζονται μυοσκελετικοί πόνοι. Το ολιστικό μασάζ αποσκοπεί στο να αναζωογονήσει τα κύτταρα του οργανισμού, αφυπνίζοντας και ενεργοποιώντας με αυτό τον τρόπο την αυτοθεραπευτική ικανότητά του. Άμεση είναι η ευεργετική επίδραση στο ενεργειακό μας σώμα καθώς τα ενεργειακά κέντρα του σώματος γίνονται δέκτες θεραπευτικών ερεθισμάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Κατά συνέπεια, μια συνεδρία ολιστικής μάλαξης θα σας ανακουφίσει από άγχος και στρες ή θα σας ηρεμήσει από πονοκεφάλους και ημικρανίες. Μια ολοκληρωμένη μέθοδος αποκατάστασης, που θα σας οδηγήσει στην ευεξία και τη χαλάρωση από τις σωματικές και συναισθηματικές εντάσεις.

Αρωματοθεραπεία

Αρωματοθεραπεία

Είναι μια πανάρχαια τέχνη παλαιότερη των 6.000 ετών, που αφορά τη χρησιμοποίηση αιθέριων ελαίων για τη θεραπεία σώματος και πνεύματος. Ήταν ευρέως διαδεδομένη στην αρχαία Ελλάδα, στην Αίγυπτο, στην Ινδία και στην Κίνα, τόσο για θεραπευτικούς όσο και για καλλωπιστικούς σκοπούς.

Τα αιθέρια έλαια είναι πτητικές ουσίες τις οποίες παίρνουμε από ορισμένα είδη αρωματικών φυτών. Ουσιαστικά είναι η φαιά ουσία του φυτού από το οποίο προέρχονται, μέσα στην οποία βρίσκεται η ζωτική ενέργεια του φυτού.

Σε ένα μασάζ αρωματοθεραπείας, ο ειδικός ακολουθώντας μια ολιστική προσέγγιση, φροντίζει να “γνωρίσει” τον θεραπευόμενο ώστε να κατανοήσει σε τι κατάσταση βρίσκεται και ποιες είναι οι ιδιαίτερες ανάγκες (σωματικές, ψυχολογικές ή συναισθηματικές) που μπορεί να έχει.

Τότε μπορεί να επιλέξει τα κατάλληλα οργανικά αιθέρια έλαια και αναμειγνύοντας από 1 έως 5 διαφορετικά αιθέρια έλαια μέσα σε λάδι ψυχρής έκθλιψης, δημιουργεί ένα μοναδικό μείγμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του αποδέκτη.

Στη συνέχεια, με αυτό το μείγμα ελαίων ο θεραπευτής προσφέρει ένα χαλαρωτικό μασάζ σε ολόκληρο το κορμί του πελάτη, ενώ μπορεί να εφαρμοσθούν και διαφορετικές τεχνικές μάλαξης ανάλογα από τις απαιτήσεις που υπάρχουν κάθε φορά.

Καθώς το δέρμα απορροφάει τα αιθέρια φυσικά έλαια, δημιουργείται ένα αίσθημα γαλήνης και ευεξίας. Τα αιθέρια έλαια μπορεί να έχουν είτε καταπραϋντικό, είτε διεγερτικό ρόλο, ανάλογα την επιλογή που έχει γίνει.

Πέρα από την απορρόφησή τους από το σώμα μέσω της επιδερμίδας, τα αιθέρια έλαια διεισδύουν στον οργανισμό μέσω της όσφρησης, από τη ρινική κοιλότητα.

Αν επιτευχθεί η σωστή επιλογή ελαίων, τα αποτελέσματα ενός μασάζ αρωματοθεραπείας μπορεί να είναι ευεργετικά. Απαλλαγή από το άγχος και την αϋπνία, ανακούφιση από λοιμώξεις και κρυολογήματα μπορεί να είναι μερικά από αυτά. Επιπλέον μπορεί να βοηθήσει στη χαλάρωση του νευρικού συστήματος, να αυξήσει την πνευματική διαύγεια καθώς και τη σωματική αντοχή. Συμβάλλει στη θεραπεία της γρίπης και των κοινών κρυολογημάτων, καθώς και πολλών δερματολογικών παθήσεων.

Ένα ταξίδι στον κόσμο των αιθέριων ελαίων και των αισθήσεων μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει βάλσαμο για το σώμα και το πνεύμα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Βαθέως Ιστού

Βαθέως Ιστού

Το θεραπευτικό μασάζ βαθέως ιστού είναι μια εξειδικευμένη τεχνική αργών μαλάξεων στα βαθύτερα μυικά στρώματα και στο συνδετικό ιστό. Προσφέρεται για το λύσιμο εντάσεων και πόνου στους μύες, ακόμα και για χρόνιους μυικούς σπασμούς που έχουν δημιουργηθεί στο σώμα σταδιακά ή απότομα από κάποιο συγκεκριμένο γεγονός. Οι μύες επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση. Χρησιμοποιείται για αποκατάσταση μετά από τραυματισμούς, για ορθοστατικά προβλήματα, ενώ μπορεί να βοηθήσει τη σπονδυλική στήλη να επανέλθει στη φυσική της θέση.

Ρεφλεξολογία

Ρεφλεξολογία

Η ρεφλεξολογία είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική τέχνη θεραπευτικού και χαλαρωτικού μασάζ που επικεντρώνεται στην περιοχή των πελμάτων και τη ράχη των ποδιών. Με περισσότερες από 7.000 απολήξεις νεύρων από όλο το σώμα να καταλήγουν στα πέλματα, μπορεί κανείς να καταλάβει το είδος της επίδρασης που μπορεί να έχει στον οργανισμό μας ένα καλό μασάζ ρεφλεξολογίας. Κάθε σημείο και όργανο του σώματός μας, έχει την αντανάκλασή του σε κάποιο σημείο στο πέλμα. Με συγκεκριμένες πιέσεις που ασκούνται στα σημεία αυτά, το κορμί χαλαρώνει και βελτιώνεται η νευρική λειτουργία. Έτσι, καθώς μειώνεται η πίεση στα αγγεία και τα νεύρα, διευκολύνεται η ροή του αίματος καθώς και η οξυγόνωση όλων των μερών του σώματος. Οι τοξίνες αποβάλλονται από το λεμφικό και απεκκριτικό σύστημα κι ο οργανισμός απελευθερώνεται. Η ρεφλεξολογία δεν αποβλέπει στο να θεραπεύσει άμεσα μια ασθένεια, ωστόσο επιφέρει αρμονία σε σώμα και νου, ενεργοποιεί άμεσα το αμυντικό σύστημα του ανθρώπου και το βοηθά να αυτοθεραπευτεί.

Προσώπου (Rejuvance)

Προσώπου (Rejuvance)

Rejuvance (Ρεζουβάνς) σημαίνει ανανέωση, αναζωογόνηση. Στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, αποτυπώνεται η συναισθηματική του κατάσταση. Η χαρά, η λύπη, οι στενοχώριες και το στρες που βιώνει σε καθημερινή βάση, οι ψυχολογικοί πόνοι που μπορεί να έχει νιώσει στο παρελθόν. Όλες αυτές οι ενέργειες, αφήνουν στο πέρασμά τους σημάδια όπως ρυτίδες και παραμορφώσεις. Το Rejuvance αποτελεί ένα φυσικό “λίφτινγκ” και για τα δύο φύλα, που συνδυάζει τεχνικές μάλαξης προσώπου και shiatsu. Αναζωογονεί το πρόσωπο και ανακουφίζει τους μύες της κεφαλής, του λαιμού και των ώμων από την ένταση και τα πρηξίματα, καθώς δουλεύει σε περισσότερους από 90 μύες. Βελτιώνει τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας. Απελευθερώνει το συνδετικό ιστό, βελτιώνει την κυκλοφορία αίματος και λεμφικού υγρού και καθώς αποβάλλει τις συσσωρευμένες τοξίνες, οξυγονώνει και ενυδατώνει το πρόσωπο. Έχει την ικανότητα να ηρεμεί το σώμα και το νου μας, δημιουργώντας βαθειά χαλάρωση και ευεξία στον αποδέκτη. Ανακουφίζει αποτελεσματικά από άγχος, ημικρανίες και πονοκεφάλους ενώ παράλληλα βοηθά σε περιπτώσεις αϋπνίας. Το ρεζουβάνς αποκαθιστά την ελαστικότητα του συνδετικού ιστού και της επιδερμίδας και μπορεί να εξαφανίσει τη δυσκαμψία στους ώμους και στον αυχένα. Απαλύνει και λειαίνει τις ρυτίδες, ενώ εξαφανίζει τις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους. Είναι μια απολύτως ασφαλής τεχνική που εφαρμόζεται με φυσικό τρόπο, χωρίς τη χρήση ελαίων ή κρεμών. Για να επιτευχθεί ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα με διάρκεια, συστήνεται η διεξαγωγή μιας ολοκληρωμένης θεραπείας τουλάχιστον 6 συνεδριών. Ιδανικό για μια νύφη πριν το γάμο.

Λεμφικό

Λεμφικό

Πρόκειται για μια τεχνική ήπιων μαλάξεων που επικεντρώνεται στο λεμφικό σύστημα. Αποβλέπει στη διέγερση των λεμφαδένων ώστε να προκαλέσει αποσυμφόρηση στην κυκλοφορία του λεμφικού υγρού (λέμφος). Αποτέλεσμα της καλύτερης ροής της λέμφου, είναι η ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος, η αποβολή τοξινών και βακτηρίων, ενώ αντιμετωπίζονται και διαταραχές στο μεταβολισμό. Καθώς το Λεμφικό μασάζ καλυτερεύει την κυκλοφορία του αίματος, τρέφονται και οξυγονώνονται οι ιστοί και τα κύτταρα. Το δέρμα αναζωογονείται, γίνεται πιο λείο και ελαστικό και δείχνει πλήρως ανανεωμένο. Το λεμφικό μασάζ αποτελεί μια άριστη εργασία καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, ενώ ρυθμίζει το μεταβολισμό του λίπους. Σημαντική είναι επίσης η δράση του τόσο στην πρόληψη των ρυτίδων όσο και στην εξάλειψη των μαύρων κύκλων. Κάποια από τα επιπλέον ευεργετικά αποτελέσματα της λεμφικής αποσυμφόρησης, μπορεί να είναι η καλύτερη λειτουργία του εντέρου και η καλύτερη πέψη, η ταχύτερη επούλωση των ουλών καθώς και η ανακούφιση από πόνους στο συνδετικό ιστό. Εφαρμόζεται σε ολόκληρο το σώμα, με μεγαλύτερη έμφαση στα χέρια, τα πόδια, τους γλουτούς, το πρόσωπο, το λαιμό και την κοιλιά.

Κυτταρίτιδας

Κυτταρίτιδας

Μία μέθοδος μάλαξης που εφαρμόζεται με τη χρήση ειδικών ελαίων και βοτάνων. Αποτελεί συνδυασμό λεμφικού μασάζ και μασάζ αδυνατίσματος. Δίνεται έμφαση στις περιοχές όπου εντοπίζεται κυτταρίτιδα, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος, απομακρύνονται οι τοξίνες και διαλύονται τα λιποκύτταρα. Το χαλαρωμένο δέρμα συσφίγγεται, γίνεται λείο και η επιδερμίδα δείχνει πιο φρέσκια και ανανεωμένη.

Περιποιήσεις Ομορφιάς

Θεραπείες προσώπου

Θεραπείες προσώπου

Η επιδερμίδα ταλαιπωρείται από τον ήλιο και τη ρύπανση καθημερινά και το πρόσωπο είναι το πιο εκτεθειμένο σημείο του σώματός σας. Οι θεραπείες προσώπου μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε την ελαστικότητα, να αναζωογονήσετε το δέρμα σας, να βελτιώσετε σημάδια ή ατέλειες, ακόμα και να καταπολεμήσετε τη ροδόχρου ακμή. Οι θεραπείες προσώπου είναι ο πιο δημοφιλής τύπος μη χειρουργικής βελτίωσης της επιδερμίδας και έχει σχεδιαστεί για να σας κάνει να ακτινοβολείτε και να νιώθετε αναζωογονημένη και πιο νέα. Οι κλασικές περιποιήσεις προσώπου περιλαμβάνουν μια σειρά θεραπειών ομορφιάς που στοχεύουν στην αποκατάσταση του δέρματος, φέρνοντας ισορροπία και αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και φρέσκια. Οι θεραπείες διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και το τι θέλετε να επιτύχετε. Χρησιμοποιούμε ατμό για να ανοίξουμε τους πόρους για βαθύ καθαρισμό, αφαιρούμε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος με peeling, κάνουμε ευεργετικό μασάζ για να διώξουμε τις τοξίνες και να τονώσουμε την κυκλοφορία και εφαρμόζουμε μάσκες για βαθιά ενυδάτωση και λάμψη. Το μασάζ ως μέρος της θεραπείας προσώπου αποκαθιστά την ισορροπία και την ενέργεια του δέρματος, λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες και σας βοηθά να αισθάνεστε και να δείχνετε λαμπερή. Επίσης, ενθαρρύνει τη ροή του αίματος και φέρνει εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα του δέρματος. Αυτή η θεραπεία είναι χαλαρωτική καθώς και θεραπευτική και η υπηρεσία εφαρμόζεται με τα χέρια. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας, μπορείτε να χαλαρώσετε, γνωρίζοντας ότι είστε σε χέρια ειδικών για μια όμορφη, ολιστική εμπειρία που θα αναζωογονήσει όχι μόνο το δέρμα σας, αλλά ολόκληρο το πρόσωπό σας.

Μανικιούρ - Πεντικιούρ

Μανικιούρ - Πεντικιούρ

Οι θεραπείες μας σας προσφέρουν δυνατά, ενυδατωμένα, υγιή νύχια. Παρέχουμε μια πραγματικά πολυτελή θεραπεία που ενισχύει τα νύχια σας και ενυδατώνει τα χέρια σας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας μανικιούρ οι θεραπεύτριές μας καθαρίζουν και διαμορφώνουν τα νύχια, αλλά ταυτόχρονα θεραπεύουν και την επιδερμίδα, που είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση των νυχιών σας υγιών και δυνατών. Απολεπίζουμε τα χέρια για να αφαιρεθούν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, να βελτιωθεί η κυκλοφορία και να τονωθεί η ροή του αίματος. Η επιδερμίδα γίνεται απαλή και σε συνδυασμό με το υπέροχο φινίρισμα το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! Η επιλογή του σωστού χρώματος για τα νύχια δεν πρέπει να είναι το μόνο ζητούμενο στην περιποίηση των κάτω άκρων. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας πεντικιούρ περιποιούμαστε τα νύχια, φροντίζουμε τους κάλλους και ενυδατώνουμε το δέρμα. Επιπλέον, παρέχουμε μασάζ ποδιών το οποίο βοηθά στην ανακούφιση από την ένταση και την τόνωση της κυκλοφορίας. Προσφέρουμε την απόλυτη φροντίδα για τα πόδια σας - μια αναζωογονητική θεραπεία που θρέφει και μαλακώνει το δέρμα. Δουλεύουμε στα δύσκολα σημεία που σας ταλαιπωρούν, εξομαλύνουμε το δέρμα και αφαιρούμε τα νεκρά κύτταρα. Ολοκληρώνουμε την θεραπεία με υπέροχο βάψιμο για ένα πανέμορφο αποτέλεσμα!