• Υπηρεσίες Μασάζ & Σπα για Ξενοδοχεία

    σε όλη την Αθήνα εντός 2 ωρών

Youtube Video

Έμπειροι επαγγελματίες

διαθέσιμοι για υπηρεσίες μασάζ υψηλής ποιότητας σε ξενοδοχεία σε όλη την Αθήνα

Υπηρεσίες Μασάζ και Σπα

Σουηδικό

Σουηδικό

Είναι η πιο διαδεδομένη μορφή θεραπευτικής μάλαξης με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, αντιμετωπίζει εντυπωσιακά τους τραυματισμούς, τις μυϊκές εντάσεις και τους μυοσκελετικούς πόνους.

Ιδιαίτερα αποτελεσματικό είναι και στην καταπολέμηση του στρες, των πονοκεφάλων και της κατάθλιψης.

Το μυοχαλαρωτικό ή αλλιώς σουηδικό μασάζ εφαρμόζεται κατά μήκος ολόκληρου του σώματος συνδυάζοντας ένα σύνολο ήπιων τεχνικών μάλαξης των μυών.

Αθλητικό

Αθλητικό

Αυτό το είδος θεραπείας προορίζεται κυρίως για άτομα που ασχολούνται ενεργά με τον αθλητισμό, τόσο ως μέθοδος προετοιμασίας πριν από μια έντονη αθλητική δραστηριότητα, όσο και ως μέθοδος αποκατάστασης μετά από αυτή.

Καθώς μια έντονη φυσική άσκηση έχει αυξημένες απαιτήσεις από το σώμα, ένα αθλητικό μασάζ μπορεί να βοηθήσει στη γρήγορη επαναφορά του αθλούμενου στην ιδανική σωματική κατάσταση.

Η μάλαξη που ασκείται είναι βαθιά ώστε να αποβάλλει το γαλακτικό οξύ που έχει συσσωρευτεί και να διώξει τις μυϊκές εντάσεις. Επιπλέον, με τις τεχνικές που εφαρμόζονται διευρύνονται τα αγγεία κι επιταχύνεται η κυκλοφορία του αίματος και του λεμφικού υγρού, θεραπεύονται μαλακά μόρια, ενώ οι τραυματισμένοι ιστοί αναπλάθονται και επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση γρήγορα. Οι μύες επανέρχονται στο αρχικό τους μήκος και σε συνδυασμό με διατάσεις αυξάνεται η ελαστικότητά τους.

Μετά από μια τέτοια θεραπεία, ο αθλητής αισθάνεται ευδιάθετος λόγω της χαλάρωσης των μυών του και ανακουφισμένος από το στρες της άσκησης.

Το αθλητικό μασάζ αποτελεί τον πλέον απλό και συνάμα αποτελεσματικό τρόπο για να βελτιώσει κάποιος τις επιδόσεις του στους αγώνες και τις προπονήσεις.

Ολιστικό

Ολιστικό

Από πολλούς θεωρείται ως το πιο εξελιγμένο σύστημα μάλαξης. Σε μια συνεδρία ολιστικού μασάζ, εφαρμόζεται μια ολιστική προσέγγιση κατά την οποία το άτομο αντιμετωπίζεται ως μια πολυδιάστατη ολότητα με σώμα, νου και πνεύμα ενώ κάθε σημείο του σώματος ως κύτταρο ενός ευρύτερου οργανισμού.

Εφαρμόζεται ένας συνδυασμός τεχνικών σουηδικού μυοχαλαρωτικού μασάζ, λεμφικού, αθλητικού, βαθέως ιστού, κυτταρίτιδας κ.α.

Τα οφέλη μιας τέτοιας θεραπείας μπορεί να είναι αναρίθμητα καθώς σε μια ολιστική μάλαξη επηρεάζεται άμεσα το νευρικό σύστημα, ενώ βελτιώνεται το αναπνευστικό και το κυκλοφορικό μας σύστημα. Ενισχύεται η λεμφική κυκλοφορία, οι μυϊκές και κινητικές δυσλειτουργίες, και αντιμετωπίζονται μυοσκελετικοί πόνοι.

Το ολιστικό μασάζ αποσκοπεί στο να αναζωογονήσει τα κύτταρα του οργανισμού, αφυπνίζοντας και ενεργοποιώντας με αυτό τον τρόπο την αυτοθεραπευτική ικανότητά του.

Άμεση είναι η ευεργετική επίδραση στο ενεργειακό μας σώμα καθώς τα ενεργειακά κέντρα του σώματος γίνονται δέκτες θεραπευτικών ερεθισμάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Κατά συνέπεια, μια συνεδρία ολιστικής μάλαξης θα σας ανακουφίσει από άγχος και στρες ή θα σας ηρεμήσει από πονοκεφάλους και ημικρανίες.

Μια ολοκληρωμένη μέθοδος αποκατάστασης, που θα σας οδηγήσει στην ευεξία και τη χαλάρωση από τις σωματικές και συναισθηματικές εντάσεις.

Βαθέως Ιστού

Βαθέως Ιστού

Το θεραπευτικό μασάζ βαθέως ιστού είναι μια εξειδικευμένη τεχνική αργών μαλάξεων στα βαθύτερα μυικά στρώματα και στο συνδετικό ιστό.

Προσφέρεται για το λύσιμο εντάσεων και πόνου στους μύες, ακόμα και για χρόνιους μυικούς σπασμούς που έχουν δημιουργηθεί στο σώμα σταδιακά ή απότομα από κάποιο συγκεκριμένο γεγονός. Οι μύες επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση. Χρησιμοποιείται για αποκατάσταση μετά από τραυματισμούς, για ορθοστατικά προβλήματα, ενώ μπορεί να βοηθήσει τη σπονδυλική στήλη να επανέλθει στη φυσική της θέση.

Κυτταρίτιδας

Κυτταρίτιδας

Μία μέθοδος μάλαξης που εφαρμόζεται με τη χρήση ειδικών ελαίων και βοτάνων. Αποτελεί συνδυασμό λεμφικού μασάζ και μασάζ αδυνατίσματος. Δίνεται έμφαση στις περιοχές όπου εντοπίζεται κυτταρίτιδα, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος, απομακρύνονται οι τοξίνες και διαλύονται τα λιποκύτταρα. Το χαλαρωμένο δέρμα συσφίγγεται, γίνεται λείο και η επιδερμίδα δείχνει πιο φρέσκια και ανανεωμένη.

Ασιάτσου

Ασιάτσου

Το ashiatsu είναι μια εξεζητημένη τέχνη θεραπευτικής μάλαξης με τα πόδια. Στη Δύση έχει αρχίσει να διαδίδεται μόλις τα τελευταία χρόνια και προσφέρεται σε πολυτελή κέντρα σπα σε διάφορα μέρη του κόσμου. Στα γιαπωνέζικα, ashi σημαίνει πόδι και atsu σημαίνει πίεση. Το ashiatsu είναι η σύγχρονη, εκμοντερνισμένη εκδοχή της αρχαίας ανατολίτικης τέχνης του μασάζ με τα πόδια.

Η συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδος δανείζεται τεχνικές από το Σουηδικό-μυοχαλαρωτικό μασάζ και από το μασάζ βαθέως ιστού. Αποκλειστικά με τη χρήση των πατουσών, προσφέρεται ένα ιδιαίτερα βαθύ και χαλαρωτικό μασάζ, πολύ ευεργετικό για τη μέση του αποδέκτη και αποτελεσματικό στο να ηρεμήσει από τις εντάσεις και τους πόνους.

Ταυτόχρονα διεγείρει το λεμφικό σύστημα, ενώ παράλληλα βοηθάει στην εναρμόνιση και εξισορρόπηση της ενέργειας μεταξύ των ενεργειακών κέντρων (μεσημβρινών) του σώματος.

Πρόκειται για μια αναμφίβολα ξεχωριστή εμπειρία!

Ρέικι

Ρέικι

Ρέικι είναι η τέχνη της μετάδοσης ενέργειας, της ζωτικής ενέργειας που διακατέχει τα πάντα στο Σύμπαν. Είναι μια πανάρχαια τέχνη που αναγεννήθηκε στην Ιαπωνία τον 19ο αιώνα από τον Mikao Usui, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στη μελέτη και θεραπεία του ανθρώπινου σώματος.

Κάθε έμβιο ον είναι μέρος ενός ευρύτερου οργανισμού και εκτός από την υλική του ορατή υπόσταση, εμπεριέχει μια αόρατη ενέργεια που το συνδέει με το όλον. Η ενέργεια αυτή είναι που μας δίνει ζωή, και όταν απορρυθμίζεται… το σώμα αρρωσταίνει.

Ένας θεραπευτής Ρέικι είναι εκπαιδευμένος στο να αισθάνεται και να διαχειρίζεται αυτή την ενέργεια με τρόπο ευεργετικό, τόσο για τον ίδιο όσο και για τους άλλους. Μέσα από το άγγιγμα των χεριών του, έχει τη δυνατότητα να ισχυροποιεί τη ροή της ζωτικής ενέργειας στο σώμα του αποδέκτη, μεταφέροντάς του καθαρή λεπτοφυή ενέργεια.

Η ενέργεια αυτή διαχέεται ως κύμα φωτός στο σώμα αυτού που τη δέχεται, εξαγνίζοντάς το. Ο θεραπευτής του Ρέικι εστιάζει ιδιαίτερα στα 7 βασικά ενεργειακά κέντρα που έχει κάθε άνθρωπος, τα λεγόμενα chakras. Τα τσάκρα (chakra στα Σανσκριτικά σημαίνει “τροχός”) είναι στην ουσία σταθμοί ενέργειας οι οποίοι βρίσκονται κατά μήκος του σώματός μας. Παραλαμβάνουν την ενέργεια από το περιβάλλον και τη διοχετεύουν στους αδένες και το νευρικό σύστημα του οργανισμού.

Όταν κάποιο τσάκρα αποσταθεροποιείται από συναισθηματική φόρτιση, αρνητικές σκέψεις, καταπιεσμένα συναισθήματα, μνησικακία, άγχος ή άλλες διαταραχές, μπλοκάρει και υπολειτουργεί. Αυτό προκαλεί δυσαρμονία στο αιθερικό μας σώμα, η οποία έχει άμεσο αντίκτυπο στο φυσικό σώμα και μπορεί να εκδηλωθεί με πολλαπλούς τρόπους, όπως ασθένεια, έλλειψη αυτοπεποίθησης ή αποτελεσματικότητας κ.α.

Η θεραπευτική ενέργεια Ρέικι, καθαρίζει και επαναφέρει τη ζωτική ενέργεια στο σώμα μας στην πιο λεπτοφυή της μορφή, διαλύοντας τα συναισθηματικά και νοητικά μπλοκαρίσματα. Αγκαλιάζει την ύπαρξή μας και μας ποτίζει με αγάπη. Αγνή, άνευ όρων Αγάπη που αφυπνίζει την τελειότητα που υπάρχει έμφυτη μέσα μας και ενεργοποιεί τους μηχανισμούς αυτό-ίασης που έχει ο οργανισμός μας.

Το Ρέικι είναι από τις πλέον ευεργετικές μεθόδους ολιστικής θεραπείας για το σώμα και το πνεύμα.

Αν εργάζεστε στον χώρο της Φιλοξενίας, καλέστε μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα ή για να συνεργαστούμε.

Τηλ: 211 8000 310 – 365 μέρες τον χρόνο, 09:00-23:00