Έλενα

Hotel Spa Athens Massage Therapist

Μέσα από προσωπικά βιώματα και εμπειρίες η Έλενα έμαθε να εντοπίζει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε ανθρώπου και μέσα από την αλληλεπίδραση μαζί τους να βρίσκει τρόπους ώστε αυτές να καλύπτονται.

Για εκείνη μέσα από την θεραπεία τους μασάζ της, είναι πολύ σημαντικό ο κάθε πελάτης να μένει ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει και πάντα προσπαθεί να βρει τον τρόπο για να το πετύχει.

Μετά από πολύ σκέψη και προσωπική αναζήτηση, κατέληξε πως ο κάθε άνθρωπος έχει ανάγκη να ισορροπεί ολιστικά, δηλαδή τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και ψυχικά. Κατά την άποψή της, όλοι μας χρειάζεται να σεβόμαστε το σώμα και το πνεύμα μας και να βρίσκουμε τρόπους ώστε να βρισκόμαστε σε αρμονία. Μέσω της τέχνης της μάλαξης και της Αρωματοθεραπείας, η Έλενα προωθεί την χαλάρωση και ευεξία σε όποιον το έχει ανάγκη.

Έχει εκπαιδευτεί στη σχολή του κου Κουν και ασχολείται ενεργά με το μασάζ τα τελευταία 4 χρόνια. Με μια συνεδρία μαζί της, διαπιστώνει κανείς ότι το κάνει ιδιαίτερα επιτυχώς.